Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme

Reklam Verin Reklam Verin
Reklam Verin Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme
#1
Arkadaşlar son zamanlarda benzinden lpg'ye geçerken araçta bir titreme,sarsıntı oluyor,gaz ibresi bir ileri bir geri hareketler yapıyor. Lpg'ye geçtikten sonra hiç bir sıkıntı kalmıyor.Sebebi ne olabilir,soğuktan olabilir mi, bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
Cevapla
Beğenenler:
#2
Gaza geçme sıcaklığı düşükse ondan olur. Eğer kiti serviste taktırdı iseniz sorun ordan değildir ancak o sıcaklık değeri ile oynanmış yada farklı bir kit takılmış ise o dereceyi 40C getirin.
Cevapla
Beğenenler:
#3
(23-12-2016, Saat: 21:00)baba_yaga yazdı: Gaza geçme sıcaklığı düşükse ondan olur. Eğer kiti serviste taktırdı iseniz sorun ordan değildir ancak o sıcaklık değeri ile oynanmış yada farklı bir kit takılmış ise o dereceyi 40C getirin.

Kiti servisten taktırdım.
Cevapla
Beğenenler:
#4
geçiş derecesi ile hiç oynattınız mı? yoksa takıldığı gibi duruyorsa şayet farklı sebepler aranmalı.
Cevapla
Beğenenler:
#5
(23-12-2016, Saat: 21:06)baba_yaga yazdı: geçiş derecesi ile hiç oynattınız mı? yoksa takıldığı gibi duruyorsa şayet farklı sebepler aranmalı.

Hayır oynatmadım,2 ay kadar oldu taktıralı.
Cevapla
Beğenenler:
#6
Serviste takılmış madem ince ayar yaptırın kontrol ettirin
[Resim: efbbc0f6b0e19d9ae26339cb41c014f9.jpg]
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme İncelemesi, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Videosu, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Online izle, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Fotoğrafı, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Yorumu, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Hakkında, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Nedir, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Açıklaması, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Oyunu, Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme Fiyatı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lpg ye geçişte sarsıntı,titreme sati38 0 1,307 23-12-2016, Saat: 20:52
Son Yorum: sati38

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi