Benzinden LPGye geçiş süresi - Sayfa 2

Reklam Verin Reklam Verin
Reklam Verin Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Benzinden LPGye geçiş süresi
#11
Merhaba arkadaşlar ;
Bu konuda daha önce açıklama yapmıştık ama sanırım, halen anlaşılmayan noktalar var.
Ben gaza geçme süresi, bölgeden bölgeye farklılık gösterir derken, motor soğutma sıvısı sıcaklığının, aracın çalışmadığı süre boyunca, ulaştığı sıcaklık noktasını kastettim. Yani aynı mahallede oturuyor olsa bile, aracın durduğu noktanın farklı olması, araçların soğutma sıvılarının, sıcaklık dereceleri farklı olabileceği için, gaza geçme süreleri de farklı olacaktır. Aslında bunu anlamanın en kolay yolu, kalorifer sisteminin, size sıcak hava vermeye başladığı an, aracın da gaza geçmesi için en uygun zaman olmaktadır. Bunlarla beraber, her aracın suyu ısıtma süresi de aynı olmayacaktır. Şöyle de söyleyebiliriz, bir tarlaya attığınız tohumların çıkışını gözlemlediğiniz de bile, bir süre sonra hepsinin aynı boyda olmadığını görebilirsiniz. Çünkü güneş ışığı, rüzgar vb... durumların her noktada aynı olacağı düşünülemez.
Tabi bunu anlamanın en doğru yolu, sabah ilk çalıştırma esnasında, motorun sahip olduğu verilerin izlenmesidir. bunun için de, aracı geceden servise bırakılarak sabah verileri kaydetmek olacaktır.
Cevapla
Beğenenler:
#12
40C -45C derece arasın geçiş hem LPG sisteminin hemde motorun ömrünü uzatır Ancak bu değere çıkana kadar da yolu yarılarsınız. Sırf bu yüzden LPG aracımı sattın ve dizele geçiş yaptım.
Cevapla
Beğenenler:
#13
Merhaba arkadaşlar bende aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum. Tavsiye eder mısınız? Aracın performansında herhangi bir değişiklik oluyor mı? Birde yakıt dolum aparatı ve yakıt göstergesi nereye montaj ediliyor.
Cevapla
Beğenenler:
#14
Deha otomotiv bu konuda gerçek manada profesyonel ekibe sahiptir teşekkür ediyorum perşembe günü yapıldı montajım hiç bir performans kaybı olmadı.

Cevapla
Beğenenler:
#15
(24-12-2016, Saat: 00:30)C.KILIÇ09 yazdı: Merhaba arkadaşlar bende aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum. Tavsiye eder mısınız? Aracın performansında herhangi bir değişiklik oluyor mı? Birde yakıt dolum aparatı ve yakıt göstergesi nereye montaj ediliyor.

Mrb tasarruf için lpgyi tavsiye ederim, montajı yetkili servislerde yaptırırsanız sizin için iyi olur. Performans benzinle aynı %5 oranında bir düşüklük olur bunu da kullanıcı fark edemez yakıt dolum aparatı servislerde sizin özellikle belirtmeniz sonucunda depo kapağı içine takılıyor. Lpg göstergesinde usp ve 12v girişinin ortasına takılıyor forumda resimler mevcut inceleyin.
[Resim: efbbc0f6b0e19d9ae26339cb41c014f9.jpg]
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Benzinden LPGye geçiş süresi, Benzinden LPGye geçiş süresi İncelemesi, Benzinden LPGye geçiş süresi Videosu, Benzinden LPGye geçiş süresi Online izle, Benzinden LPGye geçiş süresi Fotoğrafı, Benzinden LPGye geçiş süresi Yorumu, Benzinden LPGye geçiş süresi Hakkında, Benzinden LPGye geçiş süresi Nedir, Benzinden LPGye geçiş süresi Açıklaması, Benzinden LPGye geçiş süresi Oyunu, Benzinden LPGye geçiş süresi Fiyatı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Benzinden Lpg'ye geçiş Sıcaklığı kaç derece? kayayasak 9 7,146 16-01-2017, Saat: 22:57
Son Yorum: kayayasak

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi