13-02-2018, Saat: 11:07
(13-02-2018, Saat: 10:57)fkaragedik yazdı:Mitsubishi colt orjinal filitresi bu konuda gerçekten iyiydi. Boyutlarını araştiricam.(13-02-2018, Saat: 08:54)straighthate yazdı: Birşey daha eklmek isterim. Egeam yeni ve açıkçası polen filitresinin performansını pek beğenmedim. Bizdeki otomatik klima ve kendisi hemen dış hava irtibatını kesiyor. Bunu performans arttirmak için yapıyor fakat buda sistemin kapali bir bicimde nemlenmesine sevep oluyor dışarıdan hava girişini açıncada dısardaki egzoz direk içeri girdi. Biraz filtreleme yapmasını beklerdim. Eski 2 aracımda bu kadar olmazdı.
Yapısını içeriğini bilmiyorum ama birazda daha pahalı karbonlu falan polen filitreleri var. Mitsubishi rutin bakimlarinda en pahali filitre o dur. Performansı 10 numaraydı. Bu yaz egeamı baya bi kurcalayacam anlaşılan.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birader sanayiden aldım 20 tl ye polen filtreyi,hava filtresinin aynısı yapı olarak, dandik yani, katılıyorum sana, dışarı havasını açınca egzost kokusundan bunalıyoruz, hemen geri kapatıyorum ben de dışarı hava düğmesini. acaba aynı boyutlarda daha nitelikli filtre bulabilir miyiz ? Bilemedim....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi