Samsun Servis

Reklam Verin Reklam Verin
Reklam Verin Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Samsun Servis
#1
Samsun serviste 4750 tl ye garanti kapsamında 1.4 Egea aracıma tüp taktırmak için anlaştık. Sabah yağ değişimi yapacaklarını ve landirenzo marka kiti bana vererek sanayiye gidip lpg yi taktırıp eve gidebileceğimi söylediler. Tabii bu esnada defaten garanti kapsamında olacak mı diye sormama rağmen aracımın garantisinin bozulmayacagını söylediler. Uygulama kafama yatmadığı için müşteri temsilcisini aradım.

Montajdan saatler önce Fiat müşteri hizmetlerinden Samsun serviste tüp montajından sonra aracın motor garantisinin bozulacağını ve devam etmeyeceğini öğrendim ertesi gün samsun bayii aradığımda bunu biz biliyoruz ancak siz tam olarak bu yönde bir soru sormadınız şeklinde cevap aldım.

Aynı gün servis Müdürünü arayarak durumu aktardım. Servis müdürü aslında garanti bozulmuyor böyle bir şey yok, motora lpg firması garanti veriyor sizin araç garantiniz devam ediyor dedi. Ben sanayide de tüp montajı yaptırdığımda da motora kendi çaplarında garanti veriyorlar o zaman benim servise montaj yaptırmamın ne anlamı kalıyor ben sıfır aldığım ve 4000 km de olan aracımın motor garantisinin biteceğini bozulacağını müşteri temsilcisinden öğrendim dediğimde ise önce motor garantisini bozmadan lpg montajı yapan türkiyede tek yer olduğunu söyledi. Ben bana liste gönderdiler 10-11 yer var dedim. Ha evet 10-11 yer var Ankarada bile tek yer var dedi. Ankarada 2 yer var dedim. Sonrasında Fiat servis müdürü montajı dışarıda yaptırırsanız aracınıızın tüm garantisi biter diyerek bilgi verdi.

Müşteri hizmetlerini tekrar aradım bu bilginin de doğru olmadığını öğrendim. Şikayet kaydı oluşturdum. Kurumsal bir firmanın bir il servisinin bu şekilde bilgi vermesi ve müşterisini yanıltmasını kınıyorum. Müşteri hizmetleri LPG Montajı (1.4 motor egelar için) yapan ve motor garantisinin devamını sağlayan servis listesini gonderdi sizinle paylaşıyorum.  LPG taktırmadan önce mutlaka motor garantisinin bozulup bozulmayacağını sorun diyeceğim ama ben sorduğum halde başıma böyle bir durum geldi. Ayrıca Genel merkeze yaşadığım durumu anlattım şikayet kaydı oluşturdum. Bu saatten sonra nasıl güvenip aracı servise götüreceğim bilmiyorum. Her söylediklerini teyit ettirecek yada sanayide güvenilir ustalara emanet edeceğim sanırım aracı.  Biz onca para verelim aracımız garantili olsun sıfır olsun başımız ağrımasın diye, servis sizin hassasiyetinizi görmezden gelip bu şekilde davransın.  Nasıl bir sorumluluk duygusu nasıl bir iş ahlakı ben çözemedim. 
https://hizliresim.com/Rr7LpR
[Resim: Rr7LpR.jpg]

Not: Gecenin saat 1.30 unda bilgilendirme için arayan müşteri hizmetlerine teşekkür ederim. Ben gece 12 de aradım ve bilgi istiyorum yarın servise gideceğim dedim sabah telefon ederler derken çok hızlı geri dönerek bana garantimin devamını istiyorsam servise gitmememi tavsiye ettiler. Ve lpg montajı sonrası motor garantisi veren servislerin listesini gönderdiler
Cevapla
Beğenenler:
#2
Fiat'ın maalesef en büyük sıkıntısı da bu. LPG uyumlu motoru var ve bunu bize fabrikasyon yapmıyor. İlla ki onay verdiği kit'le dışardan yapılması ve kafa karıştıran garanti sorunu. Avrupaya özel göstergede LPG ibresi bile var. Ama bize yok. Bu yönüyle çok müşteri kaybediyor.

Bu da kendi kullanım kitapçığındaki resmi.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2019/04/28/egea-lpg.jpg
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Samsun Servis, Samsun Servis İncelemesi, Samsun Servis Videosu, Samsun Servis Online izle, Samsun Servis Fotoğrafı, Samsun Servis Yorumu, Samsun Servis Hakkında, Samsun Servis Nedir, Samsun Servis Açıklaması, Samsun Servis Oyunu, Samsun Servis Fiyatı


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Fiat servis kayzer38 10 10,950 05-07-2016, Saat: 01:35
Son Yorum: nerhumer
  Fiat Egea Servis Şikayeti nerhumer 23 17,824 27-06-2016, Saat: 22:21
Son Yorum: nerhumer

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi