Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin?

Reklam Verin Reklam Verin
Reklam Verin Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin?
#1
2017 model Fiorino aracım var. Ali Uğurlu Fiat yetkili servisini aradım ve randevu aldım. Aracımı saat 11.00'da servise verdim. Akşam üzeri alabileceğimi söylediler. Akşam üzeri saat 16.00 gibi gittiğimde aracın arka tampon kısmı ile uğraşıyorlardı aracın henüz hazır olmadığını birazdan bitip yukarı çıkaracaklarını söylediler. Saat 17.00 gibi servisten ayrıldım. Aracın her yerinde pasta kalıntıları pasta pisliği vardı. Yıkama zahmetinde bile bulunmamışlar. Doğrudan benzinliğe gittim ve kendim yıkamaya başladım. Aracı kuruturken arka tamponda bir hasar ve bu hasarı rötuş boyasıyla kapatılmaya çalışıldığını gördüm. Hemen servisi aradım ama kapalıydı. Fiat müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim telefona çıkan hanımefendi şikayet kaydı oluşturdu. Ertesi sabah hemen servisi aradım ve durumu bildirdim. Boya kaportada çalışan ö**** isimli bir şaklaban beni resmen fırçalar gibi aracı getirin baktıralım dedi. 2 saat sonra orada olacağımı söyledim. Saat 13.30 gibi gittim ve baktılar. Hasarlı kısmı tinerle sildiler ve hasar daha çok ortaya çıktı sonra bu bizden kaynaklı değil dediler. Pasta cila işlemini yapan kişide yanındaydı. Peki dedim bunun sizden kaynaklı olmadığına namusun ve şerefin üzerine yemin eder misin dedim. Sustular cevap yok ama ben dedim namusum şerefim üzerine yemin edebilirim ki bunu siz yaptınız dedim tartışmaya başladık. İşinizi adam gibi yapın dedim ve anahtarı arabanı üstüne atarak kusursuz bir şekilde halledin akşam alırım dedim. Yarın gel yetişmez biz yapmadık deyip sesini yükseltmeye başladılar ve ben çıkıp servis içinde müşteri ilişkileri e**** hanıma şikayetçi olacağımı söyledim. Polis karakoluna gittim şikayette bulundum. İfademi verdim arabamı kusursuz yaparlarsa şikayetçi olmayacağımı söyledim. İfademi imzaladım. İfademi alan polis memuru araç belgelerine ihtiyaç olduğunu söyledi. Araçtan getirebileceğimi söyledim ve tekrar servise gittim araçta belgeleri alacağımı söyledim ve aracın arka tamponunu boyadıklarını gördüm. O esnada yanıma Özcan ve 6-7 servis çalışanı geldi Özcan bana sen beni tanımıyorsun adamı un ufak ederim. Adamı yok ederim kralı gelse un ufak ederim diye tehditte bulundu. O anda içeri araç tespiti için 2 polis geldi ve bu Özcan süt dökmüş kedi gibi oldu. Tehditlerini inkar etti. Hasarı siz yapmadıysanız benim aracımı neden boyadınız? Araç halen serviste. Son noktasına kadar şikayetçi olacağım. Fiat'ın Ankara servisler maalesef böyle şirketimde 5 Doblo 1 fiorinom var hepsini satacağım. Yaptığınız pasta cilada aynı size benziyor..! Fiat beni kaybettin.
Bu yazının resmi evraklısını dobloteam sitesinde görebilirsiniz.
Cevapla
Beğenenler:
#2
Çok geçmiş olsun dün aynı durum benimde Kocaeli Yılmazlar Otoda başıma geldi 2019 model sıfır aracımı lpg takılması için teslim etmiştim. dün teslim aldım servisten çıkınca aklıma düştü çizik vuruk var mı aracımda diye sağa çekip kontrol ettiğimde arka tamponda ezik ve bağaj kapağında boya ataması ve çizikler gördüm. Hemen servise geri döndüm. Onlarda hemen inkar etmeye başladılar bunun üzerine fiat çağrı merkezini aradım kayıt açtılar ve geri dönüş yapacaklarını söylediler. Bagaj kapağında boyatılması gereken bir boya atması oluşmuş 1 aylık 200 km deki aracımı boyatmak istemiyorum tabiki. Fiat bu konuyla alakalı bir çözüm sundu mu bilgi verirseniz memnun olurum.
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin?, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? İncelemesi, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Videosu, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Online izle, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Fotoğrafı, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Yorumu, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Hakkında, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Nedir, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Açıklaması, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Oyunu, Fiat Ali uğurlu sen nasıl bir servissin? Fiyatı


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi