Herkese merhaba

Reklam Verin Reklam Verin
Reklam Verin Reklam Verin
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese merhaba
#1
Forumda yeniyim deneyimleriniz benim için çok önemlidir öncelikle . Bir iki güne kadar mevcut kullandığım VW polo 2005 aracımı satıyorum ve malum Türkiye şartları ve ekonomik nedenlerden dolayı 0 km olarak sadece FİAT EGEA 1.4 benzinli düz vites seçeneğini alabiliyorum .ikamet ettiğim ve bana en yakın olan FİAT Kırmak bayisinde aracı inceleme fırsatım oldu . Başta eş dost akraba çevremdeki insanlar araca çok ciddi şekilde karşı çıktılar bana 2. el bir VW AUDİ önerileri oldu kimi kağıt kimi yazık o paralara diyenler oldu günümüzde 2. el araç almak çok riskli bende aldığım yada alacağım aracın geçmişini bilemeyeceğim den dolayı kendimce kendimi garantiye almak adına 0 km egea tercih edeceğim  siz değerli kullanıcıların fikirlerini almak isterim ve kendim hakkımda hangi amaçla aracı alacağımı maddeler halinde yazacağım şimdiden teşekkür ederim .

-bütçem 80.000 tl 
-yıllık 15.000 km kullanıyorum 
-2.el temiz gönlüme göre bir araç bulamadım ve arada ciddi fiyat farkı olmadığı için 0km tercih ediyorum.
-aldığım fiyat teklifi 79.250 tl 2019 model beyaz 1.4 düz motor düz vites boş paket.
-3 kişilik bir aileyiz bebek olduğu için mevcut araca sığamıyoruz bu yüzden arabayı değiştiriyorum.
-çok sakin kullanırım ve sürekli kurallara uymaya çalışırım hız performans aramıyorum.

sorularım ise 
benzin sarfiyatı yazılanın aksine 7.7 den çok mu fazla ?
lpg fiyatı verdiler 5000 tl garantiden çıkmıyormuş landirenzo lpg siz beni üzer mi ?
kronik bir problem var mı?
araç parasının karşılığı mı ?(araçtan beklentim beni yolda bırakmasın uzun seneler sağlıklı bir şekilde bineyim )
Cevapla
Beğenenler:
#2
Öncelikle ben 1.4 kullanıcısıyım. Aldığım.gibi LPG taktirdim. Fakat serviste taktirmadim. Çok umursamadim garantiyi. LPG kiti olarak lovato c-obd2 akilli otogaz sistemi taktirdim. 35 bin km oldu hic bir sorunla karşılaşmadım. Yakıt yönüyle çok ekonomik kullanıyorum. Km de 20-25 kuruş yakiyorum. Performansı olsun kullanışı olsun çok rahat bir araç. Beklentilerinizi tamamiyle karşılayacağını düşünüyorum. Ben de çok araştırdım. Opel astra 1.4 turbo ile egea arasında kalmıştım. İyi ki egea almışım. Size de tavsiye ederim. Hayırlısı olsun inşallah.
Cevapla
Beğenenler:
#3
Barış merhaba;

Öncelikle easy için yüksek fiyat vermişler. 84500 tl ye 2 ay önce urban paketini aldım. Alabilirsen urban al derim. Çok fark var.

5bin km oldu benzindeyim. Depo lambası yandığı zaman hemen gidip fullüyorum yaklaşık 37 litre (260 TL) benzinle tamamı şehir içi sabah ve akşam trafiğinde (izmir) kullanıyorum 520 km yol yapıyorum. Yani yaklaşık 50 kuruşlarda. 

Kapalı otoparkım ve bagaj hacminden fedakarlık etmek istemediğim için lpg taktırmadım. Şayet taktırsaydım kesinlikle garantiyi delmeden serviste yaptırırdım.

Genel olarak arabamdan memnunum. Fiatı beğenmeyenlerin hiçbirine kulak asma sıfır araba gibisi yok.

Şimdiden hayırlı olsun.
Cevapla
Beğenenler:
#4
Cevaplarınız için çok teşekkürler 2 ay önceki fiyatlar hiç kalmamış malesef bu aralık zammından etkilenicem sanırım alırken zaten baktığımda fiyat teklifi verirken kurşun gri kalmamıştı zamlı olsun istediğim renk olsun dedim sonuçta 5 sene kullanacağım aracı o yüzden 82 82 bandında alıcam diye tahmin ediyorum öyle kötülüyorlar ki arabayı ben bu kadar insan biniyor yollarda sürekli 10 arabadan 3 ü direk egea o yüzden bukadar insan hata yapmış ve hala yapıyor olamaz ilk fiat aracım olacak ekonomik durumum belli gönül ister bmw mercedes audi ama hayaller paris maaşlar somali araç ile ilgili dikkat etmem gereken bişiler varsa yada önerileriniz şunu yap bunu kullan diyeceğiniz merakla bekliyorum teşekkürler şimdiden .
Cevapla
Beğenenler:
#5
Kimseye bakmayın Araç gayet iyi ama şunu bilin sedanları ticari mantığı ile üretilmiş kalite ve konfor 2. Planda yani o yüzden hb veya sw düşün buna rağmen Türkiye de en çok aranan alınan ve satılan araç olduğunu bilin araç temizse koy ilana 1 hafta olmadan gidiyor
mutlak 3 - 5 bin fazla verin üst donanım alın boş araç almayın mesela lounge plus pazarlık çok iyi yapın sıfır araçta 10 bin aşağı alanlar var metalik renk alın herkesin aldığı beyaz almayın aranan araçlar renkliler beyazları taksiler için yapıyorlar lpg fabrikasyon anlaş aracı almadan taktır başını ağırtma garanti 5 yıl lpg içinde oluyor o zaman
Sorun varsa memnuniyetle cevaplarım
Cevapla
Beğenenler:
#6
Merhabalar 


2016 1.6 otomatik urban  benzinli araçım var.Sizlere söylenen aynısı banada söyledindi.80.bin verip ikinci el alıp binmek mi ?yoksa sıfır arabaya binmekmi ?bence sıfır arabaya binmek.Çevremde egea ile ilgili  ciddi bi sorun duymadım bende yaşamadım.Benim ortalama yakıtım 50 kuruş şehir içinde.Araçın bagaj yeterli alınmasın için.Milletin dediğini boşverin size hangisi mantığına yatıyorsa onu alın derim.
Eğer başka bi sorunuz olursa yardımcı olurum
Cevapla
Beğenenler:

Anahtar Kelimeler

Herkese merhaba, Herkese merhaba İncelemesi, Herkese merhaba Videosu, Herkese merhaba Online izle, Herkese merhaba Fotoğrafı, Herkese merhaba Yorumu, Herkese merhaba Hakkında, Herkese merhaba Nedir, Herkese merhaba Açıklaması, Herkese merhaba Oyunu, Herkese merhaba Fiyatı


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi