10-08-2016, Saat: 12:21
(Son Düzenleme: 10-08-2016, Saat: 12:31, Düzenleyen: xyağmur.
Sebep: ekleme
)
(10-08-2016, Saat: 08:59)enesberkay yazdı: geçmiş olsun inş. sorun kısa zamanda çözülür.Yalnız benim anlayamadığım nokta (bu olay için söylemiyorum ama) servis ufak ya da büyük bütün sorunlarda fotoğraf video alıyo fabrikaya sorucam diyo.benim başıma gelen 2 olayda da sadece fabrikadan dönüş almak için 2 hafta bekliyoruz.Ha fabrikadan olumsuz mu sonuç çıkıyo hayır ama yok yere zaman kaybı oluyor.Servisler biraz insiyatif kullansalar herkesin işi çok daha rahat ve çabuk bi şekilde görülmüş olacak BENCE, bilmem siz nasıl düşünürsünüz?
Öncelikle teşekkürler. Kesinlikle size katılıyorum. 2 hafta fabrikadan cevap gelmesi bariz uzun bir süre. Bana servis yetkilisi bu Cumaya kadar cevap gelir dedi, bakalım.
Ben aracımı severek kullanıyorum. Birdaha araç alsam yine aynısı alrım.(Otomatiğini beklerim) Birazda sanş işi. Her araçda olabilecek kusurlardır diye düşünüyorum. Birazda ben bu konuda hassas davranıyorum.
Aldığım günden beri;
1) Tablet ekranın kilitlenmesi, ekranın açılmaması, usb yi bazen okumaması, ekranın geri görüş kamerasında saatlerce takılı kalması (Kendiliğinden hepsi düzeldi)
2) Aracın altından, durmaya yakın pedallardan titreşimli ve sesli kısa bir ses alıyorum. Frene basmadan da oluyor, Abs ye benziyor ama bence değil.(Bazen sık sık yapıyor bazende hiç yapmıyor)
3) Kadrandaki ibrelerin sesli inip çıkması ve hatta takılıp kalması
bu üç ana şikayetlerle karşılaştım.