23-07-2016, Saat: 18:52
(23-07-2016, Saat: 18:35)xyağmur yazdı: Benim HB'de birkaç sıkıntım var. Henüz servise uğramadım. Belki benzer şikayetleri olan vardır.Aracım 1500 km de henüz bir sorunla karşılaşmadım hocam.
1) Çarpışma önleyici sistemi kapatmama rağmen yinede aktif kalıyor. Bir kaç kez acil giderken yakın sollama yaptığımda araç uyarı verip anlık fren yapıyor.
2) Müziklerimin yüklü olduğu Usb yi genellikle araç sıcakken ikinci kez çalıştırdığımda görmüyor. (Başka Usb leri de denedim)
3) Tablet ekran birkaç kez geri görüş kamerasının ekranında takılı kaldı, sonra kendiliğinden düzeldi. Başka birgün boyunca ekran hiç açılmadı, ertesi gün düzeldi.
4) Ve en önemlisi de; araç genelde 1. vitesde ve durmaya yakın, frene basayım veya basmayayım pedallardan titreşim ve ses yapıyor (tırt sesi) Bunu servise sordum ama tarmin edici bir yanıt gelmedi. Yolu kumlu, ıslak gibi algılayıp araç tepki veriyor dendi. Ama normal yolda, heleki yavaş trafikte bu durum devam ediyor. Yanımdaki kişiler bile bu durumu anlayabiliyor.
Araç 2500 km de. Ve şikayetler 1000. kmden sonra artmaya başladı
Haftaiçi artık bir servise uğrayacağım. Bu şikayetlerle karşılaşan var mı?
Lenovo Vibe P1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi