(09-07-2016, Saat: 09:51)Caner K. yazdı: @bycene lpg montajınız bugün bitiyor sanırım detaylı bilgileri bekliyoruz
Ewet bitti ve teslimatini aldim yaklasik 35 km sehir icinde kullandim cekiste hissedebildigim bir dusus soz konusu olmadi yada ben farkedemedim ozellikle klima acik ve rampa yerleri tercih ettim
Montoj usulunce gerceklesmi ve hersey gerektigi yerde sabit yani kaput'u actigimizda lpg ile ilgili hic bir parcayi gormemiz mumkun degil
Gosterge saati ise bazen sasirabiliyor full iken tek cizgiye dusuyor ikiye cikiyor pek bakmiyorum acikcasi gosterge ise usb taktigimiz yerin tam sag tarafinda guzel konumlandirilmis
Ozellikle belirttigim bir husus vardiki muhakkak olmasini istedigim dolum yerinin benzin yaninda olmasi idi buda gerceklesmis oldukca orjinal ce guzel duruyor
Yakit degerlerini bende cok nerak ediyorum fakat okadar yol yapma imkanim olmadi
Lpgnin calisma sisteminde ilk basta bir ve ikinci viteste motordan darkli bir ses geliyordu daha sonra ise 10 km sonra ses normal halini aldi sanirim alisma sureciydi suanda herhangi anormallik yok
Yakit degerlerini en kisa surede paylasacagim
Burada kendi aracimiz diye toz kondurmamazlik yapip olumsuz seylerife belirtirsek hepimiz daha iyi fikir sahibi olmus olucazgiz yorumlarimizi bunlara gore yapip degerlendirelim
Sent from my iPhone using Tapatalk