24-06-2016, Saat: 23:57
(24-06-2016, Saat: 23:48)ibrahim06 yazdı:Hatırladım abi o konuyu diğer ayın ortalarında yaptırıcam inşallah ama usta olarak soruşturduğum kişilere işin ehli diyen prk kimse görmedim tamirhanede incelicem inşallah tertemiz olsun da böyle çok canımı sıkıyor bakalım hayırlısı Allah kimseyi bu duruma sokturmasın.(21-06-2016, Saat: 03:18)nesrullah2303 yazdı: Allah razı olsun tek tesellim bu biraz küçük eğilmeden fark edilmiyor inşallah yarın halletmeye çalışcam ilginizden dolayı çok teşekkür ederim Allah kimseyi böyle kusurlarla sınamasın inşallahBenim actıgım diğer konudaki şekerci otoda yaptırdım. 600 tlye maloldu. Sizinki daha düşüğe malolur. Ama usta işinin ehli. Oraya zaman zaman servislerde gönderiyor. Kullandığı malzemeler ömürlük.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayriyeten hasar fotonuzu uzaktan da çekin. Beni sahtekarlıkla suçlayan çıktı. Sol tarafı sürtmüşsün sag tarafın resmini koymuşsun diye utanmadan. Şayet oraya yaptırısanız ustadan benim egeanın resimlerini göstermesini isteyin. Yaptığı arabaların resimlerini arşivliyor. Öncesi sonrası şeklinde
ASUS_Z00UD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi