20-06-2016, Saat: 06:39
(20-06-2016, Saat: 05:45)serhat17 yazdı: mrb arkadaşlar bende tüp taktırmak istiyorum mardine en yakın hangi serviste taktıra bilirim yardımcı olursanız sevinirim ...
Ve serviste sadece simit tüp mü takılıyor bilgisi olanların cvplarını bekliyorum ...
Mardin de yetkili bayi lpg işi yapmıyor mu ? Eğer yapmıyorsa size en yakın Diyarbakır ve Şanlıurfa Fiat servisleri var onlardan biri yardımcı olabilir tabi ki gitmeden hangi şehire karar kıldıysanız bi arayıp bilgi almak gerekir. Yani mesela ben Nevşehir deyim ama Nevşehir Fiat servisi lpg montajı yapmıyor Kayseri ( 80 km ) Oraya yönlendiriyorlar. Siz hangi ili tercih ederseniz ona göre internetten numarasını bulup arayın sorun lpg montajı yapıyorlarsa Oraya gider taktırırsınız. Ayrıca illa simit tüp diye bişey yok siz normal bagaja takılan uzun tank da kullanabilirsiniz. Ancak şahsi fikrimdir simit tüp daha mantıklı. Çünkü stepneyi çıkarıp lastik tamir kiti aldınız mı bagaj tamamen size kalır lastiği bagajda istemezseniz böyle bi yöntemle stepneden kurtulabilirsiniz. Yine de karar sizin. İyi forumlar.