15-06-2016, Saat: 22:19
(15-06-2016, Saat: 22:08)strk92 yazdı: Merhabalar arkadaşlar son durumu paylaşmak adına buraya yazıyorum. Aracımı güvenerek servise verdim fakat diğer arkadaşımız kadar şanslı olamadım maalesef ki. Klima sistemi ile ilgili sorunum halledilmiş ancak bunun yanında aracımın 4-5 adet nur topu gibi sorunu olmuş. Serviste aracımın gösterge panelinin camını çizmişler sanırım ilgilenen usta resim yeteneğini benim aracımda geliştirmek istemiş. Ön yolcu koltuğunda titreşimler bulunmakta ve kaportamda çizikler mevcut. Ön yolcu koltuğundan ya da ön kolçaktan sesler gelmektedir. Taş gibi olan ön kolçak ve ön alt kısım puding kıvamına gelmiş ve sağa sola oynamaktadır. Ek olarak balatalarımdan ses geldiğini bildirmiştim usta sağırmış ki gelen sesleri duymamış ve o konuda bir işlem yapmamışlar. Bugün tekrar tofaşı aradım ve dosyayı açtırdım aynı zamanda tüketici hakları ve avukatım ile görüşeceğim. Bir gelişme oldukça tekrar buradan sizinle paylaşırım. Ancak şunu diyebilirim ki biz ilgi gösterip anlayışlı olmamıza rağmen aynı ilgi ve anlayış bize gösterilmemektedir. Benzer durumda olan arkadaşlar bu yazımı okuyup daha yeni alınan araçlarını servise emanet etmeden önce lütfen iki kez düşünün.
Hocam icine ettiler yani gecmis olsun. Tecrübe tamamen bu is zaten bursadasınız diye biliyorum müsteri temsilcisine ayarı verin aracı fabrikaya götürün bırakın illaki düzelteceklerdir.
Sent from my iPhone using Tapatalk