09-06-2016, Saat: 22:35
(09-06-2016, Saat: 22:31)Furkan50 yazdı: hocam guvenmedigim icin serviste degil fabrikada islem gormesini bile istedim. Degisim istedim. Ama kusurlu olan motor veya kaporta degil biliyorsunuz. Hatalarini giderebilecekleri bisey oldugu icin degisimi uygun gormuyorlar. Fabrika olayina da gelirsek oda cok zor bir ihtimal. Ama yapilan islemi basindan sonuna kadar izlemeniz icin elinizden geleni yapin. bazi servisler iceriye almiyorlar arac sahiplerini. Ben magdurum benim magduriyetimi giderecek ve beni de iceriye alip aracimi izlettireceksiniz diye zorlayin. Fiat egeaya cok fazla onem veriyor herhangi bir aracin basina ne gelirse gelsin direk fabrikaya bildiriliyor. Musteri memnuniyeti icin ellerinden geleni yapiyorlar. Iceriye girip aracinizi kesinlikle izleyin hocam. Ben basindan sonuna kadar izledim dedigim gibi tek bir vida bile bosa gitmedi. Gogusde sallanma ses falan filan hic bisey yok cok sukur.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla benim konuyla ilgili olarak içim hiç rahat değil. İkinci elde satarken araç yok yere değer kaybedecek. Ben Tofaşla görüştüm illaki tamire mecbur ediyorlar. Ancak gidip tüketici haklarıyla da görüşmeyi düşünüyorum konuyla ilgili olarak. Eğer değişim yaptırabilme ihtimalim varsa öncelikli olarak değişim yaptırmayı düşünüyorum