@EYK50
Esasinda ben hiz yapmayi severim ama sirf arabayi tartmak babinda uslu gittim ne yakacak diye ve cidden hayal kirikligi yasadim.
Bende senede 10-20 bin km yapiyorum birsey yakmaz diye dusunenlerdendim hocam fakat günlük kullandigim isyerinin dizel arabasi olmasa, senede 5 bin kilometrede yapsam benzin adamin ocagina incir agaci diker. Ben böyle bisey görmedim sanarsınki yukaridan koydugum benzin depoda delik varda aşağıdan sızıp gidiyor. Tüp konusunu düsündum tabi herkesin bütce ve şahsi fikridir ama ben 2016 model araba alip bir avm nin kapali otoparkina lpg var diye giremezsem oda zoruma gider ve araci sıfır alinca 3 yil muayene derdi yok lpg takinca tekrar muayene giricek. Takanlara saygim sonsuz bisey diyemem ama ben lpg işinede bulasmayi dusunmuyorum. 6 tane taksiti kaldi insallah Allah izin verirse degisicem. Bu saatten sonra 1.2 hyundai i20 de olsa benzinli hicbir arabaya yanasmam yakmiyor kokluyor diyenlerede inanmayin yeni alacak arkadaslar biraz fazla versin dizel alsın.
@Heisenberg
Hocam 100-110 ile yol bitmez ki yaw
Ben senede 10-20 bin km anca yaparim, 15 milyar dizel alip fazla para vermim dedim ama sen bide her pompaya yanastigimda o atmosferi bana sor