09-05-2016, Saat: 19:28
(09-05-2016, Saat: 19:04)MühendisBey yazdı: aracım 1.3 urban. bugün servise gittim 10 bin bakım için sadece yağ ve filtre için 340 tl fiyat verdiler. yani bu kadar olmaz. 20 bin içinde 650 tl dediler. (zarar gören parça yapıp onarım değişim hariç). araç iyi hoş az yakıyorda. yakıtta ödemediğimiz parayı servise ödüyoruz. yılda ortalama 500 tl yapar. aracımız şehir içi 23 kuruş yakıyorsa servise ödediğimiz parayla 28 kuruş yakıyormış gibi olacak ki oluyorda. bu servs bakım ücreti konusunda yani saçmalamışlar. 4 litre yağ 200 küsür tl olur mu Allah aşkına. bilmeyen adam olsa ittirecekler. bu euro 6 motor diyor hayır efendim isterse euro 8 olsun. gittim araç yapılırken ne koyduklarına baktım. yağ kutusunda TOFAŞ onaylı yazıyor. yalnız bu yağı kullanın filan yazıyor. adamda bana yazıyı gösteriyor abi bak sadece bu kullanılması tavsiye edilir diye. yazık yani 3-5 kuruş yolucaz diye insnları kendilerinden soğutuyorŞuana kadar birçok markanın servisine gittim en az sıkıntıyı fiatta çektim ama bazı servisleri işi bozuyor.