23-04-2016, Saat: 11:02
(23-04-2016, Saat: 10:17)HALİL ŞAFAK yazdı: Dün itibariyle araca LPG dolumu yaptık bütün rodaj evrelerini tamamladık,
Aracın LPG tankı bana verilen evraklarda 51 litre olduğu ve servis müdürü en fazla 43 litre alacaktır diye söyledi basınç boşluğu bırakıldığı için demişti fakan dün tam dolum yaptırdım ve araç 37,6 litre aldı anlamış değilim bugün servis müdürü ile görüşme sağlayacağım ve buradan sizlerede sıkıntımı var yoksa normal mi olduğunu bildiririm ...
Genel olarak hiçbir sıkıntı sorun yok aracın gidişinde çekişinde klima açık yada kapalı süratli süratsiz hepsini testi yapıldı ve benim izlenimlerim benzin ile hiçbir farkının olmadığını gördüm şimdiden şunu söyleyebilirmki 1,6 e-torq OTOMATİK alacak arkadaşlarımı bir kez daha gönül rahatlığı ile tavsiye ederim ve LPG dönüşümü de isterlerse taktırmalarını tavsiye ederim...
ilk yakıt ortalamasını da en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım kardeşlerim...
(23-04-2016, Saat: 10:15)commview yazdı: Merhaba Kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
Bende şimdi ikinci depoyu aldım. Kitapçığında 3000 km sonra yakıt düşer yazıyor.
LPG taktırmak için bu KM beklemek gerekir mi acaba.
Takipteyim....
beklemeye gerek yok kardeşim beklemene hemen taktırabilirsin ben daha sıfır km deyken taktırdım ancak 2 depo en az benzin bitirmen gerekiyor ondan sonra LPG kullanımına geçebilirsin eğer sende 2 depo bitirdiyse taktırıp kullanmanda bence bir sıkıntı yok..
Bende o zaman en kısa sürede taktırayım.
Ayrıca bildiğim kadarıyla Tüpün dolum girişi benzin deposu girişinin yanında sanırım.
Gerçekten de bu şekilde mi yoksa kaportaya delik açıyorlar mı ?
Landirenzo ile fiat protokol imzalamış tam uyumlu sistem diye duydum.