13-04-2016, Saat: 19:59
(13-04-2016, Saat: 18:55)ayipliegea yazdı:Hocam merhabalar ben bugün bu konu hakkında servis teknik muduru ile gorustum bilgi amaçlı(13-04-2016, Saat: 18:43)fiataga yazdı: Arkadaslar konuyu fiata baglamayin araci tofas fabrikasinda uretiyor. emin olun fiat yonetimi Bu haberi duysa Hemen telafi eder.Fiat markasi duyaraiz bir marka degildir.Ayipli egea kardesim sende sakin ol senin isin lehine cozulecek.Burda resmen niyetli olan arkadaslari etkilemeye calismaniz tofasin size yaptigi gibi bir durum oluyor.
Ben tam 1 ay boyunca internet ortamına tek kelime yazmadan konuyu TOFAŞ'la iletişim kurarak çözmeyi bekledim. Ancak TOFAŞ bana "Boya kalınlığı FİAT İtalya'nın standartlarına uygun. Ayrıca aracı satarken alıcı karanlıkta ışık tutarak araca bakmayacağı için araçta kusur yok." şeklinde, dalga geçmekten daha ağır bir cevap verdi. Artık EGEA adının geçtiği her yerde, bu olayı bütün çıplaklığı ile tüketicilere aktaracağım.
Verdiği yanıtlar şöyle idi sizinde bilginiz olması için paylaşıyorum
1 fabrikada olmamış olabilir,bayi kendilerinin yaptığı hataları telafi etmek amaçlı lokal boya uygulamış olabilir
2 fabrikanın size verdiği boya değeri specler içindedir yaniti yasa tarafından tanınmakta imiş
3 fabrika davayı kaybetmeniz durumunda imaj zedelenmesi gerekçesi ile karşı tazminat davası acabiliyormus
Yaşanan bi olay ilede ornekledi
Saygılarımla..
tHeMonSteR