22-03-2016, Saat: 12:08
(22-03-2016, Saat: 11:59)eduvardo yazdı:(22-03-2016, Saat: 10:59)Heisenberg yazdı: hocam gunaydın. takıp edıyorum sızı guzel aklı basında yorum yapıyorsunuz hiç değilse bazıları gibi değil. degerli bilgileriniz bizler ve kullanıcalar için önemli
şimdi dizel benzın farkına hiç girmeyelım o sızın görusunuz fakat benzınden çekmıs bırı olarak sımdı şehir için yaktıgım 24 kurus sehir dışı aktıgım 16 kuruş bana motosiklet gibi geliyor. yanı bana kımse dızel ıle benzınlı arasında fark yok diyemez
şimdi rampada cekme olayını 5 kişilik bir aile olarak düşünün ve bagajada eşyalar olsun. o şekılde deneme şansnız olursa bizlere o sekılde bır deneme sonucu bıldırınız . önemlı olan yük altında ne yapacagı
Öncelilkle güzel düşünceleriniz için ben teşekkür ediyorum.
Güzel ve hassas konuya değinmişsiniz hocam yazdığınız unsuların yanı sıra rampa yukarı çıkarken bir klima hatta teybin bile devir saatinde oynama yaptığını bilirim keza farlar da öyle. E tabi 5 kişilik bir aile her birini 80 kg farz edersek 80x5:400 Kilogram arabaya hayvey yük demek buda tabi performans ve çekişini etkiliyor. Bu konuda haklı bir konuya temas etmişsiniz.
İyi forumlar
aynen hocam yanı araçta aradıgınız kriter. ben ailemle birlikte 5 kişi eskişehir-adana veya eskişehir- alanya yapıyoru her yaz.
onceden punto vardı1.4 tabiki egea ile bir tutmuyorum lakim punto benı cok hayalkırıklıgına ugrattı çok bayıldı çok üzdü bizi rampalarda
hem çekişten düştü hem çıkmak için abandıgımız için benzını içti durdu. şimdi cok rahatım daha okadar uzun yola gıtmedım ama gıttıgım uzun yollardan cok memnunum.
her konuyu dusunmek lazım kaldı kı egea bır aıle arabası olarak pazarlanıyor o yuzden aıle ıle dusunmek lazım aracı