08-03-2016, Saat: 21:00
(08-03-2016, Saat: 20:53)isik_h yazdı: merhaba arkadaşlar.
ses sisteminin kalitesinden ben de memnun kalmadım. ancak bence sorun kullanılan multimedya sistemi.
bende touch screen olmayan, normal radyolu Giulietta var, ses çok temiz ve çok kaliteli. ancak geçen haftalarda yurtdışındayken giulietta kiraladım, orda da bizim egea'da olan aynı touch screen ekran ve multimedya var. inanın kalite çok düştü. sorun bence multimedya sisteminin kendisinde.
ayrıca anlayamadığım, bu kadar özellikleri dolu bir araca nasıl olur da sadece 3 adet ekolayzır ayar imkanı verilir. bizim 2009 bravo'da bile gerçek bir ekolayzır ayarı vardı. yanlış hatırlamıyorsam 6 ya da 7 farklı ayar.
ses kalitesi olarak USB üzerinden MP3'lerden çok memnun değildim. bu sebeple sanırım FLAC uzantılı olan daha kaliteli dosya türünü denemem lazım. ancak bizim sistem çalıyor mu onları bilemiyorum.
son olarak da kendi ayarlarımı söyleyeyeyim. Bas +4 ; Orta +2 ; Tiz +6 kullanıyorum.
teşekkürler bilgilendirme için.
usb den atılan şarkı ıle bluetoot ile baglandıgınızdakı youtubeden dineleyecgınız aynı muzık kalıte ve ses kalitesi aynı olmuyor nedendır anlamadım gitti. sonucta usb direk baglıyoruz . otekisi bluetoot ile.
velhasılkelam bende yüksek kalitede muzıkler ındırıp çalmaya calısıyorum.
Flac bende deneyecegım en kısa sürede 2 aynı şarkıyla deneme yapıcam