Konuyu Oyla:
- Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ
|
Yorumları: 1,772
Konuları: 552
Teşekkür Puanı:
27
Yaşadığı Yer: Belirtilmemiş
Araç Bilgileri: 1.6 Multijet E6 120 HP 6 İleri Manuel Lounge Plus (Hatchback)
Araç Model Yılı: 2016
Araç Km Bilgisi: 60000
Beğenenler: 118
109 Mesajına 55 beğeni geldi.
(08-02-2025, Saat: 20:55)yilmazkalcin yazdı: Merhaba
Bende egea sedan var benim aracın bagajıda aynı şekilde anahtardan bastığımda tık diyerek atıyor bagaj tam açılmıyor.
Bunun sebebini biraz zaman aldı ama çözdüm
Aşağıdaki parçanın olmamasından dolayı oluyor.
Bu parça benim araçtan alınmış düşmüş veya bişey olmuş
Bu parçayı bugün kadosanda tüm dükkanlara bakmama rapmen bulamadım.
İşin garibi internette de bulamadım ismi tam olarak ne geçiyor onunda bilmiyorum ama görsel olarak google de arayıncada bulamadım.
Resimdeki aparak bagajda bulunan 2 tane demir çubuğun arasında boşluk oluşmasını sağlıyor bu şekilde de bagaj açılınca demirler gerginlik ile kapağı yukarı atıyor
Şimdi bu ürünü bulan bilen var ise bilgi verebilir mi
Ya da olmadı 3D yazıcısı olan birine bundan biraz yaptıralım
Bu arada ben resim ekleyemiyorum
Resim yüklemek için
https://egeaclub.com/konu-mesajlara-resim-nasil-yuklenir.html
Sosyal Medya Hesaplarımız
|
Anahtar Kelimeler
|
EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ İncelemesi, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Videosu, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Online izle, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Fotoğrafı, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Yorumu, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Hakkında, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Nedir, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Açıklaması, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Oyunu, EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ Fiyatı |
Bu Konudaki Yorumlar |
RE: Cvp: EGEA CROSS URBAN BAGAJ KAPAĞI AÇILMA PROBLEMİ - Yazar: EgeaClub - 11-02-2025, Saat: 09:07
|
Konuyu Okuyanlar: