(23-02-2021, Saat: 21:15)ttugrul yazdı: (12-02-2020, Saat: 20:46)EgeaClub yazdı: Bilgi için teşekkürler. Proxy yaparken ekstra bir kablo istiyor mu bunun için.
egea orjinal urban teyp söktüm lounge navigasyon teyp taktım ve proxi hizalama yaparken etm hatasına takıldım km sürekli yanıyor sanırım edindiğim bilgilerden yapılan yorumlardan byte giriyormuşuk ben girdim 00 235 tamamladım yinede olmadı benim kullandığım multiecuscan programı 4.6 sürüm bana bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Byte haritasını kopyalayın buraya yardımcı olalım.
(19-02-2020, Saat: 20:48)denizci yazdı: (19-02-2020, Saat: 16:58)Mustafacit55 yazdı: Dodge logo değişimi https://youtu.be/2Az6Kr9fL8g
İlgili video sahibi siz misiniz acaba geri görüş kamerası direksiyonla entegre çalışıyor nasıl yaptığını soracaktım
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denizci orjınal kameralar direksiyona entegreli calışıyor tesisatları ve kaloları farklı.Birde piyasa malı dinamik kameralar var onlar direksiyona entegreli değil aracın arka tarafının yönüne göre sekil alıyor ve yanıltıcı olabiliyor.Orjinal kamerada 6 kablo baglantısı yapılıyor.