18-12-2020, Saat: 00:11
(17-12-2020, Saat: 16:04)Furkan's Egea yazdı: https://hizliresim.com/dPn1PYHocam aydınlatması nasıl. Benim ledler de yarın gelecek kısmetse. Stark supervision mini pro canbus LED aldım. Bir kaç arkadaş sarı ışık daha iyi görüntü verir dedi. Bakalım yarın deniycez nasıl olacak
Bugün Stark Ledleri montajını kendim yaptım. Yolcu tarafındaki farın arkasında yeteri kadar boş alan olduğu için elim kolayca girdi fakat , şoför tarafında elim zor giriyordu ve görmek çok zordu. Yaklaşık yarım saatlik bir uğraşla iki farın ledlerinin montajını başardım. İlk defa böyle bir şey deneyen biri için gayet normal bir süre olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir arıza ışığı yakmadı. Kapaklar zorlanmadan kapandı. Far yükseklik ayarı stabil bir şekilde çalışıyor. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tek eksi yanı olarak eğer ki araba çalışmıyorsa ve ışıklarınız yanıyorsa, ve en ufak seste bile rahatsız oluyorsanız ledlerin fanları sizi rahatsız edebilir. Motor çalışır durumdayken herhangi bir ses duymuyorsunuz. Keyifli sürüşler dilerim.
Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi