02-12-2020, Saat: 01:24
(Son Düzenleme: 02-12-2020, Saat: 01:35, Düzenleyen: muhammet61.)
(02-12-2020, Saat: 00:12)MuesTie yazdı:(01-12-2020, Saat: 23:59)muhammet61 yazdı: TRY 73.60 | En iyi ELM327 V1.5 USB anahtarı PIC18F25K80 çip HS-CAN/MS-CAN için FORScan elm327 v1.5 Ford OBD2 teşhis tarayıcıBurada önemli olan çip mi sadece ? PIC18F25K80 yani bu . Çünkü bu Türkiye'de de var bulmuştum . Ama modifiye bilmiyordum .
https://a.aliexpress.com/_B0PIf3
Ben burdan aldım modifiyeli olarak geliyor ama içinde bir direnc var o direnci çıkarmanız lazım nette tarifi var
Senin calışmayanlarda o direnc olabilir o direnci cıkar çalışır çünkü benim aldığımda çalışmadı direnci çıkarınca çalıştı
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet PIC18F25K80 bu cipin olması lazım modifiye dediğimde aracın teybine bağlanması için mavi kablo olması lazım yani pinlerün yeri değişiyor sen modifiye yapınca kablo almana gerek kalmıyor ciyazın içinden bir düğmeyle pinlerün yerini değişiyorsunuz
Birde bu cipün olduğu her cihazda modifiye olmuyor olsa bile zor oluyor ic kısmı linkini verdiğim ürün gibi olcak
Eğer siz proxi yapmıcaksanız sadece arızalara falan bakcaksanız modifiye yapmanızada gerek yok ben sisleri modifiyesiz ciyazla actım acıldı ama proxi tamamlanamadı yani teyibe bağlanamadığı için hata verdi ve km yazısı yanıp sönmeye başladı sonra modifiyeli ciyazla yapınca düzeldi modifiye dediğiniz bu yani aracın farklı bölgelerine bağlanmak icin artı aparat almak yerine tek ciyazla yapmak