19-11-2020, Saat: 00:35
(19-11-2020, Saat: 00:10)pashcat yazdı: Kapak açılırsa conta değişir. Pahalı bir şey değil zaten. Ancak kapak neden açılır. Temel olarak hararet yapmışsa, yağa su karışırsa, veya devirdaimde su yerine bölgesel hava dolaşıyorsa vs.. ancak temel sebep hararet. Şu bahsettiğiniz renk testi suya yağ karışma testi aslında. Yine hararete dönüyor iş. Araçtan memnunsanız sıkıntı yok. Ancak bakımları ben yaptırmadım emmimin oğlu yaptırdı vs. Gibi sözlere sığınan kişi yüzde 99 birşeyleri saklamaya çalışmıştır. Tabi bu benim kanaatim.Kesin salladı da gıcık bir tip zaten.
RMX1971 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bahsettiğiniz gibi suya yağ karışıyor mu diye baktı. Karışan eden yok. Kompresyon testi sağlam çıktı. Hararet yapmış diye tahmin ediyorum daha önce çünkü kaputta antifiriz emareleri var. Zannediyorum sadece üst kapak açılıp bakıldı. Genel olarak bir sıkıntı yok araçta. Triger çatlamış, baskı balata bitik onun dışında güzel onları yaptırıp kullanacağım ama insan motordan bir süpriz çıkarsa diye de korkmuyor değil. Bu kapağın daha aşağılarına inilse zannediyorum subap lastiklerinide paketinden çıkarırlardı. Çünkü subap lastikleri çıktımı değişiyormuş.
Bir sorun olduğundan değil ama ne yalan söyleyeyim belirsizlik mide bulanıdıryor.