10-09-2020, Saat: 22:00
(15-02-2020, Saat: 16:15)denizci yazdı: Hayırlı günler daha önce geri görüş kamerasını aktif etmeyi paylaşmıştım şimdi gündüz farlarini araç teybinden açıp kapatma menüsünü nasıl getirildiğini anlatmaya çalışayımBu işlemi telden yapabiliyormuyuz? Bende mavi Elm327 odb cihazı var
Multiecuscan son sürümünü arıyordum daha çıkmamış sanırım bulamadım o yüzden alfa obd nin son sürüm crakli halini buldum ve yükledim internette mevcut
-3limizde egea için uyumlu elm327 cihazı olması gerekiyor
-mavi adaptör olması gerekiyor
Cihazı araca ve pcye takip alfa obdyi çalıştırıyoruz alfa obd menüsünden 1. Resimdeki gibi araç seçimi yapıyoruz ardindan
Aktif testlere giriyoruz bu menüden araba konfigürasyon değişikliği kısmını açıyoruz aşağıda seçeneği seçin şeklinde küçük bi menü çıkıyor burdan 2. Resimdeki şekilde drl menü enable seçeneğini seçiyoruz ardından altında başka bi secim menüsü çıkıyor oradan enabled yapıp baslata tıklıyoruz seçim onaylaninca proxi hizalama yapıyoruz bı sure sonra mavi adaptörü isteyecek uyarı gelince mavi adaptörü takip tamamı tıklıyoruz bu kadar sonrada teyp menüsünden gündüz ışıklarını kapatıp acabiliyoruz
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi