25-05-2020, Saat: 13:01
(25-05-2020, Saat: 09:59)Dragon yazdı: Yorum için teşekkürler hocam ben aracımı daha teslim almadım, bayram sonrası teslim alacağım. HB lounge modeli, ama 1.4 atmosferik en başından beri hiç içim ısınmıyor. Gücümüz buna yetti maddi anlamda. Düşük devirlerde biraz canlandırsa, max hız limitini az artırsa yeter bana herhalde. 110 hp 145+ nm tork oluyor yazılımla. Lakin alır almaz yaptırmak ne kadar mantıklı garanti ile ilgili ilerde bir sorun yaşanır mı bilmiyorum. Lisanslı yazılım atıyoruz servis karışmaz garanti de bozulmaz dediler.
Merhabalar
Araçlar fiyatını hak ediyor.Seri ve hızlı kullanım istiyorsanız .Bi model düşük veya aynı değerde 1.6 benzinli motorlar seçenekleri vardı.1.4 ve 1.6 ikisini de kullandım.1.4 de biraz devirsiz kullanırsan hakkını veriyor.Şuan ise 1,6 benzinli otomatik vites kullanıyorum.İki motor seçeneği de idealdir.1.4 de otomatik vites olmadığı için 1.6 e torq geçtim.Araçı kullandıktan sonra seveceksiniz Buna emin olun.Şimdiden keyfili sürüşler dilerim.Hayırlı uğurlu olsun.İyi bayramlar