10-05-2020, Saat: 15:43
(10-05-2020, Saat: 11:49)Ergün Ekinci yazdı:(10-05-2020, Saat: 00:08)eyyupburakay yazdı: Merhaba,
Şimdi her servis bir değil. Sanırsam siz kayseri de ki servise gittiniz. Ben mesela araba alacağım sıra bayileri aradım tek telefona bakmayan orasıydı. Tanıdık vardı inciroğluna gönderdik ilgi olmadı. Aynı şekilde lpg takacağım zaman servis aradım gene aynı şekilde en yüksek fiyatı veren kayseri oldu. Ben serviste taktım şahsen. Park sensörü ile taktım. Takmamın sebebi de araçla birlikte lpg garantisi devam etmesi yani yarın bir gün ışık yanınca servise götür ver yapsın. Dışarda az az para vererek zaten aynı maliyete geliyor. Önceden lpgli araba kullandık bir de anlamamaları ve orayı burayı delmeleri beni deli etmişti. Benzin deposunu bile delmişlerdi. Ama şimdi sizin arabanızın garantisi yok bir şey diyemem o konuda. Şahsen benim de arabam garantisi olmasa dışardan taktırırdım. Ama serviste taktıracaksanız civardaki servisleri bir arayın derim.
iyi günler.
Merhabalar
ilginiz için tşk ederim.Kayseri de tek bayi var.1.6 otomatik vites LPG ye daha karar veremedim.Araçın performasından düşüş olur diye ne bileyim şimdilik bu şekilde kullanıyorum.
Benim aracım da 1.6 etorq hiç çekiş sorunu yok. Kafanız da hiç soru işareti olmasın vakit kaybetmeden taktirin. Atikler grand şuan 2.200 ile 2.400 TL arası fiyatları değişiyor. Fazla para vermenize gerek yok.