(10-12-2019, Saat: 10:30)egeacı99 yazdı: arkadaşlar merhaba.acc den mennun mu kullananlar.sırf bu özellik hoşuma gittiği için sedan yerine hb almak mantıklı mı? mesefa ayarı kaç kademe?mesela otoyoldaki mesafe ile şehiriçindeki mesafe elbette çok farklı olmalı.yani kademeler yeterli geliyor mu.yoksa ya uzak kalıyor ya da yakın ben kendi sürüşüme göre bırakacağım mesafeyi ayarlayamıyorum diyen var mı?30-160 arası demişler hız için.öndeki araç dursa da acc arabayı durdurur değil mi?sadece 20ye ayarlayamıyorum mesela öyle mi.Merhaba. Ben 1.6 Multijet DCT hatchback loung plus kullanıyorum. Sormak istediğiniz sorular olursa cevaplayabilirim.
ve sedanla hb arasında çok fark var diyorlar.hb yi tavsiye ediyorlar konfor sessizlik yol tutuş vs için. ikisini de deneyen var mı acaba.hangisi daha iyi
Acc'den ben çok memnunum. Geçenlerde yaptığım yolculukta kullandım. Yol karlı olduğu için öndeki araca göre ayarladım. Öndeki araba hızlanınca benim aracım da hızlanıyor. Öndeki yavaşlayınca da hemen yavaşlıyor.