04-12-2019, Saat: 08:31
Insan sıfır arac alayim başım ikinci elle ayırmasın diyorsunuz egea alıyorsunuz....SONUC
1. Bu arac yag eksiltiyor. Her 2000 KM DE servis ziyareti yapıyorsunuz. (Yeni arac alacaklar 20bin km de bunun sınırı 1litredir asılması durumunda taahhütlü arac değişimi istesinler vermezlerse bence almayin)
2. Bu arac uzun yokuşlarda bayılıyor. Konyada kullanacaksanız iyi. Verdiği tork yokuşlu yollar için çok yetersiz.
3.kapi fitilleri, plastik malzemeler ve ses yalıtımı cok eksik. Bozuk yollarda kısa sürede trim sesleri ortaya çıkıyor.
4.Özellikle sert yokuşlarda dur kalk yapayım derseniz deberyaja bastığınızda sanzumandan tak diye ses geliyor. Servis bunu normal görüyor. Seyir halindeyken gaza basıp bırakmalarda vites kolu oynuyor yani şanzumanı pek kaliteli gelmedi.
5.motor kulakciklari pek sağlam hissi vermiyor.tiftiklenip dokuluyor. Isıdan kararma yapıyor.
... açıkçası ben pişman oldum. Normal değerinin 15bin tl altına 4000 binde aracı sattım. Alıcısına da yag eksilttgini söyledim. Karar ve yorum sizin