Yorumları: 2
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
0
Ad Soyad: BARIŞ ESENER
Yaşadığı Yer: (34) İstanbul Anadolu
Araç Bilgileri: Henüz Egeam Yok
Araç Model Yılı: 2020
Beğenenler: 0
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
Forumda yeniyim deneyimleriniz benim için çok önemlidir öncelikle . Bir iki güne kadar mevcut kullandığım VW polo 2005 aracımı satıyorum ve malum Türkiye şartları ve ekonomik nedenlerden dolayı 0 km olarak sadece FİAT EGEA 1.4 benzinli düz vites seçeneğini alabiliyorum .ikamet ettiğim ve bana en yakın olan FİAT Kırmak bayisinde aracı inceleme fırsatım oldu . Başta eş dost akraba çevremdeki insanlar araca çok ciddi şekilde karşı çıktılar bana 2. el bir VW AUDİ önerileri oldu kimi kağıt kimi yazık o paralara diyenler oldu günümüzde 2. el araç almak çok riskli bende aldığım yada alacağım aracın geçmişini bilemeyeceğim den dolayı kendimce kendimi garantiye almak adına 0 km egea tercih edeceğim siz değerli kullanıcıların fikirlerini almak isterim ve kendim hakkımda hangi amaçla aracı alacağımı maddeler halinde yazacağım şimdiden teşekkür ederim .
-bütçem 80.000 tl
-yıllık 15.000 km kullanıyorum
-2.el temiz gönlüme göre bir araç bulamadım ve arada ciddi fiyat farkı olmadığı için 0km tercih ediyorum.
-aldığım fiyat teklifi 79.250 tl 2019 model beyaz 1.4 düz motor düz vites boş paket.
-3 kişilik bir aileyiz bebek olduğu için mevcut araca sığamıyoruz bu yüzden arabayı değiştiriyorum.
-çok sakin kullanırım ve sürekli kurallara uymaya çalışırım hız performans aramıyorum.
sorularım ise
benzin sarfiyatı yazılanın aksine 7.7 den çok mu fazla ?
lpg fiyatı verdiler 5000 tl garantiden çıkmıyormuş landirenzo lpg siz beni üzer mi ?
kronik bir problem var mı?
araç parasının karşılığı mı ?(araçtan beklentim beni yolda bırakmasın uzun seneler sağlıklı bir şekilde bineyim )