12-08-2019, Saat: 11:26
(12-08-2019, Saat: 01:58)Noter yazdı:(11-08-2019, Saat: 22:25)Ernturn yazdı: Aynen hocam tahmin edemediler yada umurlarinda değil demekki böyle sahtekarliklar ben servisten sorguladaydim satmadan önce başka birine satmadan aldığım kişiye direk dava açardım fakat bakalım şimdi neler olucak en merak ettiğim şey ceza almiyimda aracı tekrar banami verir hakimin kararı yada bana satan adamimi verirler bilmiyorum.Sana satan adamın, km ile oynadığı kanıtlanırsa mahkeme de, mahkeme senin sattığın kişinin zararını karşılamasını söyler, km düşmeden önceki km sinde araç kaç lira ediyorsa km düşümünden dolayı aracın değeri nekadar arttıysa aradaki bu farkı hesaplatıp bunu tazmin etmesini isteyebilir, senin sattığın adam kabul ederse yada adama aracını geri al, sattığın kişilerin zararını karşıla diyebiliri.
(11-08-2019, Saat: 22:25)Ernturn yazdı: Aynen hocam tahmin edemediler yada umurlarinda değil demekki böyle sahtekarliklar ben servisten sorguladaydim satmadan önce başka birine satmadan aldığım kişiye direk dava açardım fakat bakalım şimdi neler olucak en merak ettiğim şey ceza almiyimda aracı tekrar banami verir hakimin kararı yada bana satan adamimi verirler bilmiyorum.Sana satan adamın, km ile oynadığı kanıtlanırsa mahkeme de, mahkeme senin sattığın kişinin zararını karşılamasını söyler, km düşmeden önceki km sinde araç kaç lira ediyorsa km düşümünden dolayı aracın değeri nekadar arttıysa aradaki bu farkı hesaplatıp bunu tazmin etmesini isteyebilir, senin sattığın adam kabul ederse yada adama aracını geri al, sattığın kişilerin zararını karşıla diyebiliri.
Anladım hocam insallah dediğiniz gibi olur herşey bütün bilgiler için çok teşekkür ederim icim bı nebze rahatladı.