(17-04-2019, Saat: 11:41)Tamitamtam yazdı:(17-04-2019, Saat: 11:36)baba_yaga yazdı: Valla arkadaşlar çok mesaj gelmeye başladı. Konuyu yakından takip ediyorum.Ancak bu forum ve facebook üzerinden yapılan paylaşımlar sonucu iş ayyuka çıktı mesele sonunda servisler garanti üzerinden işlem yapılacakken araç tanıma alıyorlar. bu da su demek tüm veriler fabrikaya gidiyor ve fabirka orjinali ile karşılaştırıyor. Yapılan tüm işlemler görülüyor. Garantinin yanması anlamına geliyor..
Facebook uzerinden encok bu isten para kazananlar paylasim yapiyor kendi reklamlarini yapiyorlar tabi bizde herkes kendisi yapsin diye ugrasiyoruz ama servise giderken eski haline getirip cikista tekrar yapilir herkes ogrenince ben serviste sorun olacagini sanmiyorum servisler aracin okisimlarini goremiyorlar servis calisani ile konustum biz direk cihaza baglar yukler geceriz oynandigini anlayacak kadar bizim cihazlar o kodlari goremiyor dedi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiçte öyle değil. Ne zaman işlem yapılmış yazılım var mı yok mu hepsi kayıt altında. Yani bir kaç saat önce body işleminiz gözükecektir. Bu yazılımlar ile çok basit uygulanacak bir işlem. Yakında bir yazılım ile body de işlemlere kapatılabilir servis harici