19-01-2019, Saat: 13:48
(19-01-2019, Saat: 12:42)y.kara yazdı: Garantiden yapılırsa güzel.Ama motoru açtırmadan önce en basitinden silindir kompresyon testi yaptırdınız mı?Ya da farklı marka yağ denediniz mi?Bir de yetkili serviste motoru söküp komple toplayacak teknik eleman bence yoktur.Bu işi muhtemelen sanayide yaptıracaklardır..
İşte orasını bilemiyorum, lpg li olduğundan ötürü 1 dönem farklı yağ denediler ama o şekilde de yağ eksiltmesi oldu. Şimdi Tofaştan gelecek eksper bekleniyor ve onun kararına göre ya motor yapılacak yada yeni motor takılacak diyorlar.
Bende inanın böyle bir durumla ilk defa karşılaştım, merakla bekliyorum. Sadece markanın arkasında duruyorlar ve gayet olumlu ve ılımlı davranıyorlar. Bu çok güzel ama daha 30000 binde ki arabaya motoru sökülmüş ve toplanmış olarak nasıl binerim onu daha anlamadım. Zamanla mide bulandırır mı bilemiyorum.
İkame araç hemen verdiler. Bir yandan da diyorum ki servis devamlı uğraştıracak iş yapmaz diyorum yani sekman atıldı veya piston değişti vs.... çünkü bu bilgiler İtalya'ya gidiyor. Oradakiler de demez mi neden değişim yapmadınız vs...
Böylece kala kaldım