16-11-2018, Saat: 09:58
(16-11-2018, Saat: 09:16)baba_yaga yazdı:(16-11-2018, Saat: 09:10)izzettaban yazdı: benim aracım garanti kapsamında olmadığı için (daha önce ki bakımlar serviste yapılmadığından dolayı), ayrıca yağ ve bütün filtreleri yeni değiştirdiğim için sanayide ki ustama gidip alternatör kayışını değiştireceğim, ayrıca kitapçığından bakıp nelerin değişmesi konusunda ondan yardım alacağım..
tabi ki servisde yapılsa daha iyi olacaktır, ama fiyatlar malum, ayrıca hayat şartları...
Tutella TOP4 ile fren hidroliğini kesinlikle değiştirin değişmemiştir daha önce.
İlker bey merhaba,
birkaç sorum olacak, eğer cevaplamak zahmetini gösterirseniz sevinirim. Başka bilen arkadaşlar da cevaplayabilirler.
Aracımı 2018 Nisan başında teslim aldım (1.6 e-torq, HB, şu an 4800 km de);
1- Kış geldi malum, herhangi bir şeyini değiştirmeye ya da servise uğramaya gerek var mı?
2- Daha önceki bazı mesajlarınızdan (yanlış aklımda kalmadıysa) Kartaş servisi kullandığınızı hatırlıyorum, önerir misiniz? (Aracımı Kartaş fiattan almıştım zaten)
Kış için servise gitmeden, yapılması gereken (benim yapabileceğim) başka bir şey var mı?