*Yukarıda da dediğim gibi tüm malzemeler Lancia marka kullanıldı, eşdeğer malzeme kullanmadım.
*2 seneye geldiği için fren hidroliklerini de değiştirdim. Çünkü 40 bin yada 2 senede bir şeklinde prosedürü vardı. Güvenliği doğrudan etkileyen bir konu sonuçta.Hatta testini de yapmış bulundum.
*Polen filtresi içinde Tofaş'a özel sipariş geçirttim carbonlu olandan. Aslında İstanbulda iki farklı bayide vardı onlarlada iletişim kurduk ama onlar müşteriye özel getirtmişler. Bu ürün yeni çıktı ve gerçekten dışarıdan gelen koku ve egzoz kokularında çok iyi bir filtre. Opar adı altında satılan "E" kodlu malzemeden 5 kat pahalı. Servislerde takılan "E" kodlu malzeme kese kağıdından farksız başka konularda bu durumdan muzdarip olanlar vardı.
*40 bin km olmaması sebebiyle Carbon Clean işlemi yapılmadı. 40 binde onuda ayrı yaptıracağım.
Bu arada Multijet, TCT şanzuman ve göstergelere güncelleme gelmiş. Multijet ve TCT yaptırdım diğerini de cuma günü yaptıracağım. Vites geçişlerinde yazılımsal iyileştirmeye gitmişler gibi duruyor. Tabii iyileştirmenin neyi kapsadığı yazmıyor.
Vites geçişleri derken 500X de direksiyonda mandallar var manuel vites değiştirilmesi için. Argesi hazır direksiyona mandalları koyacağım.