03-08-2018, Saat: 14:32
(03-08-2018, Saat: 07:34)sipartacus yazdı:(02-08-2018, Saat: 22:10)mfaydin yazdı: LPG Yaptıran arkadaşlar Özellikle HB sahipleri memnun musunuz? Depo dolum ağzı klasik tampon altına mı yapılıyor yoksa Yakıt deposu yanına mı? Yakıt Depo giriş kısmında yapılabilecek olan kısımdaki plastik parça fazla yumuşak geldi, sıkıntı çıkarır gibi buraya yapılırsa.
Depo kapağına montaj yaptırdım, evet yumuşak yere montaj yapılamıyor, Landirenzo'da bunun için bir L şeklinde bir aparat var ve üst taraftaki sert plastik kısıma montaj yapılıyor. Depo kapağına yapılan montaj gayet güzel ve orjinal görünüyor, sadece bende mi sorun var bilemiyorum ama eğer pompayı yamuk ya da uzak takılırsa kapağın bulunduğu yer hafifçe yerinden çıkıyor ama dolum ağzını tam pompanın karşısına getirirsem sorun yok.
Aynı sorun bende de var geçen sene bakımda servis yetkilisine söyledim sabitlediler ama tekrar oynamaya başladı hafiften pompa ağır geliyor plastikte olunca yerinden oynuyor bende fiat bu işe bir el atması lazım daha sağlam yapabilirler