(02-05-2018, Saat: 18:08)mufuk yazdı:Arkadaşlar mes 4.0 yükledim ve kayıtlı olarak çalıştı. Yüklemek isteyenler için(02-05-2018, Saat: 13:04)mufuk yazdı: Özet olarak hata bulma görme ve silme ayrıca şuan bizim egealar için şuan kapsamlı olmasada proxy ayarları vb. Detaylı bilgi için netten araştırmanızı öneririm daha iyi anlama ve kavrama açısındanBu arada win 32 bitte düzgün çalışıyormuş 64 bitte hata oluyormuş fixlemede yüklemeyi düşünenlerin bilgisine
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle multiecuscan i orjşnal sayfasından indirip kuruyoruz
Sonra linkteki zip dosyasını indirip içindekileri bi klasöre çıkarıyoruz
b-mes4 tıklayıp açıyoruz ve compute diyoruz ve geri çıkıyoruz.zipten çıkardığımız klasör içine mes40.reg adında dosya eklenmiş olucak
Şimdi bu klasördeki tüm dosyaları kopyalayıp orjinal multiecuscan klasörüne yapıştırıyoruz
Mes40.reg dosyasına tıklayıp kayıt defterine ekle diyoruz tamam diyoruz
Orjinal mes içine kopyaladığımız b-mes4 te bu sefer ters tıklayıp yönetici olarak başla dediğimizde kayıtlı olarak programı başlatıyor
(05-05-2018, Saat: 09:21)mufuk yazdı:Ayrıca ben 64 bit pc de denedim oldu.(02-05-2018, Saat: 18:08)mufuk yazdı: Bu arada win 32 bitte düzgün çalışıyormuş 64 bitte hata oluyormuş fixlemede yüklemeyi düşünenlerin bilgisineArkadaşlar mes 4.0 yükledim ve kayıtlı olarak çalıştı. Yüklemek isteyenler için
Öncelikle multiecuscan i orjşnal sayfasından indirip kuruyoruz
Sonra linkteki zip dosyasını indirip içindekileri bi klasöre çıkarıyoruz
b-mes4 tıklayıp açıyoruz ve compute diyoruz ve geri çıkıyoruz.zipten çıkardığımız klasör içine mes40.reg adında dosya eklenmiş olucak
Şimdi bu klasördeki tüm dosyaları kopyalayıp orjinal multiecuscan klasörüne yapıştırıyoruz
Mes40.reg dosyasına tıklayıp kayıt defterine ekle diyoruz tamam diyoruz
Orjinal mes içine kopyaladığımız b-mes4 te bu sefer ters tıklayıp yönetici olarak başla dediğimizde kayıtlı olarak programı başlatıyor