27-03-2018, Saat: 17:25
(27-03-2018, Saat: 16:11)KASPINARLI yazdı:Olay ölümsüzlük değil , arabanın parçaları daha yerinde duramıyor, Bahsi geçen passatın ne durumdayken böyle olduğunu bilemezsin. Belki 220 ile kaza yaptı belki de önceden başına gelen şeyler oldu bilemezsin(27-03-2018, Saat: 08:17)Neo yazdı: Hızı baz olarak düşünürseniz o vakit güvenlik anlamına hiç bir şey yapılmasın Bizler böyle düşünürsek önümüze konanla yetinirsek tabii Fiat gibi firmalar bunu görüp düşük kaliteli malzemeler ile araba üretip önümüze sunar , adamın ya satamazsam diye bir düşüncesi yok ki.65 km/h ile çarpıp içindeki insanları sağ tutan arabanın sağlamlığı ile 65km/h de içinde ki insanların yaşam şansı büyük olasılıkla şansa bağlı olan bir aracın 100km/h + hızlarda ki korumaları asla aynı olmaz. Çarpma testlerini bu şekilde çarpıtmak hoş değil , sadece kendinizi kandırmak demektirÇarpışma testinde tabiki hızı baz alacağız.Gereken açıklamaları baba_yaga yapmış aynı şeyleri yazmaya gerek yok Demek istediğim 100/ km/h ve üzeri hızlarda hiçbir araba insanı tam koruyamaz,arabaya hiçbir şey olmasa bile G kuvveti etikisiyle insan vücudu fiziksel olarak o çapışmaya dayanamaz.Ben ortadan ikiye bölünmüş yeni kasa Passatı kendi gözümle gördüm,kimse bana yıldızların etkisinden bahsedemez : Araba bildiğin testereyle kesilmiş gibi ikiye bölünmüştü hem de uzunlamasına.Zaten bizim halkımızdan başka bu yıldız olayını abartan yoktur.Adam sanıyor ki Volvo ya da Mercedes alınca kaza durumunda ölümsüz olacak ALLAH kaza bela vermesin.
Kapı taraflarının sert plastik olması inanın umurumda değil yakında görseller ile dediğim şeyleri göstereceğim
Sürücü tarafı sol üst tavan ile kenar sütünün plastik kaplaması gevşemiş ve sarkıyor fotoğrafta aşırı belli olmuyor gibi olsa da sürücü tarafından bakınca göze batıyor arka taraf daha vahim onu da yakında gösteririm.
Burada ki birleşme noktası bile kendini zar zor tutuyor bildiğin oldu diyebilmek için yapılmış.
Hele arabanın torpidosu... Arkada koltukta ki açılabilir kol desteği hem ince hemde kalitesiz.
Arkadaşlar abiler fiat sizin hayrınıza araba üretmiyor bu kadar firmayı korumanın anlamı yok. Bu arabanın sıfırı full paketi 60 bin lira olsa inanın anlayış karşılanabilir fakat 100 bini aşıyor full hali. 2016 model olup bu durumda olması gerçekten üzücü.
Yaz sıcağının etkisini çok merak ediyorum.
Ben burada x y firmasını övmüyorum sadece herkesin kaliteli arabayı hak ettiğini ve 100 bin liralık bir araçta da kalitenin olması gerektiğini savunuyorum. Umarım anlatmak istediğim anlaşılmıştır.