Yorumları: 1
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
Ad Soyad: Hakan Özen
Yaşadığı Yer: (45) Manisa
Araç Bilgileri: 1.3 Multijet E5+ 95 HP 5 İleri Manuel Urban (Sedan)
Beğenenler: 0
0 Mesajına 0 beğeni geldi.
Arkadaşlar bir konuyu netleştirmek için yazıyorum, benim aracımda(egea 1.3 urban) komple ses sistemi var 2 takım kompenant(toplam 400rms), 1 takım tweeter, subwofer(2000w-500rms) ve çift amfi şeklinde... orjinal u connect teybe bağlı, aracı aldığımda bağlattım sayılır hiçbir sıkıntı yaşamadım, bazı arkadaşlar bahsetmiş sorun işçilikte diye aynen öyle... benim montajı yaptırdığım yer aynı zamanda pioneer ve alpine ' ın teknik servisi adamlar elektronikçi oldukları için hiçbir sıkıntı çıkarmayacak şekilde montajı yaptılar orjinal yerlere 100rms kompenantlar bağladılar yalıtımını falanda yaptılar....bırakın tek amfiyi ben çift amfi ile sorun yaşamadım tek sıkıntı amfi ler güçlü ise 50amper aküyü değiştirmek faydalı ben 72A akü taktırdım araca 2 amfi olduğu için....
Bu aralar birçok ses sistemi yapan yer, egea lara montajı öğrenmeye başlamış, izmirde çankayada da montaj yapıyorlar, her çıkışına teybe takılan tesisatı orjinal göstermek için direnç olduğunu düşündüğüm sarı şeyler bağladılar bir tanede farklı birşey bağladılar o da park sensörü hata vermesin diye falan...