17-01-2018, Saat: 12:01
(16-01-2018, Saat: 11:25)bybariis yazdı:(04-01-2018, Saat: 22:08)Volkan61 yazdı: Trip a verisini görebiliyoruz montajı çok basitmiş soketler birebir uyumlu olduğu için garantiden sıkıntı olacak bi durum yok. Hatda servisde orjinal teybi sandılar
volkan bey bende easy sedan sahibiyim urban teybi buldum. siz montajı kendinizmi yaptınız çerçeveyi sökmek zor oldumu acaba ?
Çerçeveyi sökmek için direksiyonu en alt konuma indirmek gerekiyor çerçeve gösterge ekranının ucundan başlayarak teybe kadar tırnaklı çok nazik hareketler ile kolayca cıkabilir. Çıktıktan sonra 4 tane vida tutuyor ve soket sök tak işlemi var. Ben bu durumu gösterge ekranım kararmadan dolayı garantiden değişirken özellikle takip ettim yalnız takarken Egea yeni olduğu için servis personeli araçta acemi olduğu için takamadı direksiyonu çıkarmak zorunda kaldı. direksiyonu çıkartmak içinde çok uğraştı orta göbek kromuna zarar verdi. Bu durumu sonradan gün ışığına çıkınca fark ettim sonra şikayet edince direksiyon göbeğinide değişim yaptılar. Kısaca çok dikkat etmek gerekiyor, çerçeve uzun olduğundan dikkat gerektiriyor.