12-10-2017, Saat: 12:35
(12-10-2017, Saat: 10:29)enesberkay yazdı: sol ön kapıda trim sesi sıkıntısını aylardır bende yaşıyordum. Geçen ay müsait bir zamanda servise götürdüm bi ustayla keşife çıktık usta dinledi tamam halledelim dedi. Araç servise girdi ıktı teslim aldım aynı sıkıntı devam ediyor. Sonra ustyala tekrar keşfe çıktık sesgelirken usta eliyle kapı içi plastik aksama bastırdıkça ses kesiliyordu. Tekrar servise döndük ve usta kapı içi plastik aksamı sökerek kapı içine sünger koydu ve sonra plastik aksamı monte etti. Aracıma bindiğimde hiç bir ses yoktu. Çözüm biraz amatörce olsa da sıkıntımı ortadan kaldırdığı için kabul ettim. Yani kısacası benim başıma gelen bu trim sesi mevzusu sadece kapı içi plastik aksamından kaynaklanan bir durummuş 2 saatte serviste öyle yada böyle çözüldü. Yardımcı olabildiysek ne mutlu, herkese iyi forumlar.
Bende aynı sorun vardı. Ses kapı içindeki cam kumandalarının olduğu yerden geliyordu. Sanırım zamanla kapıyı kapatırken uyguladığım kuvvetten kaynaklı oluşan boşluktan kaynaklanıyordu. Sadece cam kumanda bölümünü söküp, söktüğüm parçanın etrafına kalın paket lastiği dolayarak tekrar montajını yaptım. Şuan hiç ses yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi