18-08-2017, Saat: 20:42
(17-08-2017, Saat: 23:47)teledron yazdı:(02-07-2017, Saat: 00:31)Egeask yazdı: Hocam davlumbazlari hangi malzeme ile kapladiniz markasi varmidir bilgi verirmisiniz.tskler
Hocam,yeni üye oldum.Bravodan sonra egea biraz boş geldi doğrusu ancak kasa görüntü olarak çok beğendim .Şimdi bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz.Camlar kumandadan açılıp kapanmıyor,yaptırmanın bir yolu varmı.Birde yatırdığınız ses yalıtımından gördüğünüz faydayı değerlendirirmisiniz.Ayrıca hangi şehirde oturuyorsunuz . Ses yalıtımından iyi bir sonuç aldıysanız bende yaptırmak isterim.Bu arada ben bursada gemlikte yaşıyorum.Yolunuz düşerse bir kahve eşliğinde egea yorumlarınızıda dinlemek isterim.
Hocam mrb Bravodan sonra Mondeo sonra Egea Sedan Sonra EGEA SW aldım. Biraz boş derken neyi kastediyorsunuz? Bana açıkcası Bravodan sonra Egea çok daha iyi hatta baya iyi geldi.
Bu konuda bir çalışmam olmadı pek ilgilenmedim.
Ben sadece pütür yapmadım bir çok şey yaptığım için ben çok fayda gördüm.Yaklaşık 3 db kadar fark var. Tek başına pütür bu derece bir iyileşme sağlamaz.
Öncelikle aşağıda linki inceleyin bunların yapılması şart.
https://fiategea.net/konu-kapi-sacina-ve-paneline-trim-ve-gurultu-yalitimi-resimli.html?highlight=kap%C4%B1+izolasyon