(02-07-2017, Saat: 00:31)Egeask yazdı:(08-10-2016, Saat: 17:43)baba_yaga yazdı:Hocam davlumbazlari hangi malzeme ile kapladiniz markasi varmidir bilgi verirmisiniz.tskler
Her bir Davlumbaz içine 1 kg Terotex 2000 Record, Su Bazlı Siyah Alt Kaplama yapıldı. Ayrıca davlumbazlar su yağ tutmayan çok ağır ses yutma özelliği olan malzeme ile kaplandı. Böylelikle gürültü azaltımı proje işi tamamıyla sonlanmış oldu.
Bu hafta farların durumu belli olacak ve en kısa zamanda Ledli farların neredeyse orjinal fabrikasyon şekilde kısaları bi- xenonlayacağım. Uzun farları C kasanın uzunu LED ampulü ile değiştireceğim. Herbir farın yapım aşamalarını (farın tanesi neredeyse 1-1.5 hafta sürer) buradan paylaşacağım.
Hocam,yeni üye oldum.Bravodan sonra egea biraz boş geldi doğrusu ancak kasa görüntü olarak çok beğendim .Şimdi bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz.Camlar kumandadan açılıp kapanmıyor,yaptırmanın bir yolu varmı.Birde yatırdığınız ses yalıtımından gördüğünüz faydayı değerlendirirmisiniz.Ayrıca hangi şehirde oturuyorsunuz . Ses yalıtımından iyi bir sonuç aldıysanız bende yaptırmak isterim.Bu arada ben bursada gemlikte yaşıyorum.Yolunuz düşerse bir kahve eşliğinde egea yorumlarınızıda dinlemek isterim.