07-08-2017, Saat: 12:11
(07-08-2017, Saat: 11:17)baba_yaga yazdı:(06-08-2017, Saat: 13:34)bolu14 yazdı: merhaba arkadaşlar , öncelikle aracı kullanırken kimsenin farkedemeyeceği ama arka koltuğa geçildiğinde arka cam ve bagajdan rüzgar sesine benzer seslerin geldiğini farkettim. Tahminimce arka cama bağlı fren lambasının altından yada bagaj içi bir yerde boşluk var ses ordan geliyor olabilir.Sizlerden ricam kendi araçlarınızı da kontrol edip bilgi vermeniz.Teşekkürler.
Kelebek camından geliyordur.
(07-08-2017, Saat: 10:27)mühendis yazdı: Benim araçta da aynı ses var. Hız 100 km'i geçince çok belirgin hal alıyor. Sanki çamurluğun içinde taş varmış gibi bir ses. benim araba da sağ taraftan geliyor ses acaba nerden diye merak ediyorum ben de bilen biri varsa yazarsa soruna çözüm bulabiliriz belki.
cızırtı şeklinde bir ses mi sesi tarif edermisiniz.
Cızırtı şeklinde bi ses benim araçta arkadan geliyor ama sadece stabilize yolda.Emniyet kemeri yuvasından geliyor gibi hissediyorum.Bi DW-40 sprey alıp denemek gerek.Stabilize yolda olduğu için bi miktar kabul edilebilir ancak esas problem sürücü kapısı cam aç-kapa düğmelerinin arka kısmındaki bozuk para koyabilecek tarzda yuvası olan plastik. kısımCiddi cızırtı geliyor hemde satıh kaplama haricindeki hafif pürüzlü otoyollarda bile.Elimle şöyle bi sıkıştırıyorum plastiği ses hemen kesiliyor.Servise gidip parçayı çıkartırıp yapıştırıcı bi jel vs kullanıyorlarsa tekrar oturtmalarını isteyeceğim yerine..