02-06-2017, Saat: 10:56
(Son Düzenleme: 02-06-2017, Saat: 11:21, Düzenleyen: Deha Otomotiv Yetkili Servis.)
(30-05-2017, Saat: 22:48)Volkan Pozan yazdı: Herkese merhaba. Ben de 1.6 e-torq otomatik alarak bu aileye katıldım. Aracimdan memnunum. Sadece güncel LPG dönüşüm fiyatını öğrenmek istiyorum. Yılda ortalama 8.000 km yapan biri olarak değip degmeyecegini hesaplamaya çalışıyorum.
Merhaba ,
Öncelikle yeni aracınızı, kazasız belasız kullanmanızı temenni ederiz. Şu an LPG dönüşüm 3200 TL, 300 TL civarı da, ruhsat maliyetleri tutmaktadır. Aylık ortalama 1200 - 1500 km yol yapan bir aracın yapılan yatırımı geri döndürme süresi 1 yıl hesabından bakarsak, sizin yıllık yaptığınız 8000 km yol ile, dönüşüm için sınır noktası dediğimiz, maliyet - fayda sınırının altında. Ama şunu da unutmamak lazım ki, dönüşüm yapan araçların, yıllık yaptıkları yol, benzinle kullandıkları döneme göre, yaklaşık % 50 daha fazladır.
Tüm dostlara merhaba ;
Bu Forum sayfalarında üzerinde en çok durulan ve cevabı aranan konulardan biri olan HB ve SW modellerimize LPG montajı uygulamasına başlamış bulunmaktayız.