Sokağımda çok fazla kuş var ve aracı pisliyorlar. Arabayla direk temasını engellemek için branda almayı düşündüm ama brandanın araç hava almadığı için boyasına zarar verdiği gibi şeyler duydum. Bu konuda fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir? Siz arabayı korumak için neler yapıyorsunuz?
Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ?
|
Sokağımda çok fazla kuş var ve aracı pisliyorlar. Arabayla direk temasını engellemek için branda almayı düşündüm ama brandanın araç hava almadığı için boyasına zarar verdiği gibi şeyler duydum. Bu konuda fikirleriniz ve önerileriniz nelerdir? Siz arabayı korumak için neler yapıyorsunuz? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ?, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? İncelemesi, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Videosu, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Online izle, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Fotoğrafı, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Yorumu, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Hakkında, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Nedir, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Açıklaması, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Oyunu, Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? Fiyatı |
Bu Konudaki Yorumlar |
Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: smtz - 23-05-2017, Saat: 12:27
Cvp: Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: civil06 - 23-05-2017, Saat: 12:55
Cvp: Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: selko - 23-05-2017, Saat: 16:44
Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: Heisenberg - 23-05-2017, Saat: 17:41
Cvp: Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: omerram - 25-05-2017, Saat: 08:48
Cvp: Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: baba_yaga - 25-05-2017, Saat: 09:59
Cvp: Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: omerram - 25-05-2017, Saat: 10:02
Cvp: Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: baba_yaga - 25-05-2017, Saat: 10:06
Cvp: Branda kullanmak arabaya zarar verir mi ? - Yazar: omerram - 25-05-2017, Saat: 10:07
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi