(04-05-2017, Saat: 15:20)fahrettingursoy yazdı: Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar;Kavaklıdere yetkili servis müdürü Müslüm bey ile görüşün kendileri sponsorumuz elinden gelen indirimi yapacaktır özellikle benden selam söyleyin cep telefonu yazıyor fotoğrafda
Ankara içi Lpg fiyat araştırmasına girdim ama işin içinden çıkamadım, TOFAŞ FİAT GARANTİSİ BOZULMADAN LANDİRENZO KİT MONTAJI 3.300 den fiyat açılmakta ve en son 2.800 TL fiyatlarına kadar düşmekte, ama atiker 1600 TL den 2.200 TL ye kadar gitmekte.
Ben garantisi bozulmadan kendi servisinde yaptırmak istiyorum ama fiyatlar öyle böyle değil 3.300 - 3.100 TL nedir bir tüp için aşırı pahallı sırf motor garantisi var diye fiyatları aşırı abartılmış geldi bana, yetkili serviste tanıdığı olan var mı bir yardımcı olsa çok iyi olur.
En azından normal servise verebileceğim (maksimum: 2.800 TL) yi yetkili servise yaptırmayı düşünüyorum aracın garantisi bozulmadan varsa nazımızın geçebileceği yetkili servis bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi