Şahsen 100k ve üzeri param olacak gidip seat hele hele reno gibi kıytırık bir marka alacağım..
Asıl bu acaip bir durum..
Görüyoruzda ben Egeanın lounge versiyonunu daha çok gördüm..Ama Megane(arkadaş bunu örnek verdiği için) 1yada 2tane dolusunu gördüm..
Geri kalan filoya giden paketlerdi..Joy oluyor galiba..Bunları neye dayanarak söyledim leon dediğimiz araç 0 iken trim sesinden tut uçur zıvır sorun çıkarıyor..Megane denilen araç resmen (bana göre) rezalet göz boyayan bir araç İtalya,Almanya,hele ki kendi vatanında bile satmayan bir araç..Dışı güzel içi çürük misali..
Fiata gelirsek haksızsınız diyemem çünkü Fiat bu zamana kadar kendi ayağına sıkmak için her şeyi yaptı..Yapsana kardeşim elinde her şey var motor desen,ar ge desen,mühendis desen,aklına Ne gelirse..
Neden yapmıyorsun saçma sapan politikalar nedeniyle(saçma sapan diyorum ama dünyada satışlarını düzenli arttıran tek marka)
sürekli model değişme,istikrarlı ol,Elindeki teknolojiyi kullan..
Lanciayı Avrupadan çektiler Alfayı premium yaptılar..Buda demek oluyorki Fiatı orta sınıfa tam olarak ilerleyen yıllarda sokacaklar..
D sınıfı Sedan,Suv ,yeni Punto,C sınıfı suv bu adımlar arasında yer alacaktır..