(27-02-2017, Saat: 20:52)doga57 yazdı: Anlıyorum. Ancak kazanın etkisi ile kafam direksiyona çok yaklaştı. Birkaç santim farkla, şans ile kafam direksiyona çarpmadı. Kemer takılı olmasa ztn geçirmiştim. Hala gözümün önünde. Açıkçası bu benim ilk ciddi kaza tecrübem. Karşılaştırma şansım yok. Sadece hissettiklerimi söyleyebilirim. Yoksa bu işin uzmanı falan değilim. RABBİM kimseye kaza göstermesin.
Yok hocam kesinlikle yaşadıklarınızı küçümser bir tavırrım yok. Olamaz da. Siz motor kopmle hasar gördü deyince bende ön şasiye kadar komple içeri girdi zannettim. Arkadan tır çarpmış olmasına rağmen bence kabine hiç yansımamış ki aslında istenen budur ve bu durumda hangi araç olursa olsun bu kadar hasar görecektir. Emniyet kemerinin zaten böyle durumlar için. Öndeki demir bariyer görevini baya iyi bir şekilde yapmış. Allah beterinden korusun. Arkada çocuğunuz varmış ve böyle bir kazada hiç kimseye bir şey olmaması bence en önemlisi . Bana göre bu kazada Egea gayet iyi bir şekilde görevini yapmış. Tekrardan size ve ailenize geçmiş olsun