Sonuç çok güzeldi. Ses bulma sırasında koltuk çıkmışken taban altına ses bariyeri de döşettirmiştim. Yani bir nevi taban yalıtımı da yapmış olduk. Zaten sessiz olan araç resmen kadife halının üzerinde gidiyormuş hissi uyandırdı bugün bende. Bir kapılar kaldı onu da yaptıktan sonra nasıl olsa Multijet ömrü 1 milyon km Allah kaza bela farklı bir sebep vermezse baya bir binmeyi hedefliyorum. Birde ayak altı, ayna altı ve ambiyans aydınlatma yapacağım.
Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus
|
Sonuç çok güzeldi. Ses bulma sırasında koltuk çıkmışken taban altına ses bariyeri de döşettirmiştim. Yani bir nevi taban yalıtımı da yapmış olduk. Zaten sessiz olan araç resmen kadife halının üzerinde gidiyormuş hissi uyandırdı bugün bende. Bir kapılar kaldı onu da yaptıktan sonra nasıl olsa Multijet ömrü 1 milyon km Allah kaza bela farklı bir sebep vermezse baya bir binmeyi hedefliyorum. Birde ayak altı, ayna altı ve ambiyans aydınlatma yapacağım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
|
Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus İncelemesi, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Videosu, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Online izle, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Fotoğrafı, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Yorumu, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Hakkında, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Nedir, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Açıklaması, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Oyunu, Lacivert+SW+Dizel+DCT+Lounge Plus Fiyatı |
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fiat Egea Station Wagon Lounge Plus Donanım Paketi | EgeaClub | 1 | 4,073 |
17-04-2018, Saat: 12:09 Son Yorum: ronin |
|
Fiat Egea Station Wagon Lounge Plus'a Spor Paketi Geliyor | EgeaClub | 1 | 4,783 |
08-01-2018, Saat: 17:01 Son Yorum: EgeaClub |
|
Fiat Egea StationWagon Lounge Plus - Güvenlik | EgeaClub | 15 | 11,055 |
12-09-2016, Saat: 19:02 Son Yorum: omerram |
|
Fiat Egea StationWagon Lounge Plus - Ses Sistemi Özellikleri | EgeaClub | 0 | 4,826 |
10-09-2016, Saat: 12:58 Son Yorum: EgeaClub |
|
Fiat Egea StationWagon Lounge Plus - Konfor ve Fonksyonellik | EgeaClub | 0 | 5,007 |
10-09-2016, Saat: 12:56 Son Yorum: EgeaClub |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi